Webbplatsanalys & Åtgärder

Upptäck de dolda möjligheterna för din hemsida med vår genomgripande analys.

- Når Din Hemsida Sin Fulla Potential? -

Det finns mycket mer att ta hänsyn till vid optimering än att bara minska bildstorlekar och öka laddningstider. Vi kommer att peka ut eventuella problem som bromsar din hemsida och hjälper dig att få hemsidan att fungera som den ska.

Struktur

Struktur

En dåligt uppbyggd struktur kan leda till problem. En välplanerad struktur gör att din hemsida står på en stadig grund och ger dina besökare en positiv upplevelse.

Användar Upplevelse

Användar Upplevelse

Leverera det dina besökare söker direkt och se dina konverteringar förbättras. Vår revideringstjänst avslöjar vad dina användare vill ha (och ger det till dem också).

Prestanda

Prestanda

Prestanda är avgörande och att uppnå Core Web Vitals är ett måste. Det finns ingen anledning till varför din hemsida inte skulle klara det, och med våra tjänster för optimering garanterar vi att den kommer att göra det!

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering

Med en mängd olika sätt att förbättra en hemsidas prestanda inom optimering för sökmotorer kommer vi att identifiera de mest effektiva möjligheterna att förbättra dina rankningar.

Integritetskrav

Efterlevnad Integritetskrav

Integritetsregler online förändras kontinuerligt och att inte hantera detta kan bli både en moralisk och juridisk mardröm. Låt oss se till att både du och dina besökare är väl skyddade.

Tillgänglighet

Tillgänglighetshänsyn

Webbplatsen inte tillgänglig? Du kan förlora minst 15% av potentiella kunder. Genom att åtgärda tillgänglighetsproblem kan du uppleva en omedelbar ökning av konverteringar.